Mi Casa Restaurant

Traditional Spanish Tapas Restaurant & Wine Lounge

Cold Tapas

 

Surtido de Embutidos Ibericos

Traditional Spanish cured meat platter: chorizo, lomo & salchichon
스페인 전통 햄 플래터; 초리조 이베리코와 살치촌 이베리코 그리고 로모
23.0


 

Aceitunas

Assorted in-house marinated olives & capers with citrus & herbs
여러가지 올리브를 오렌지, 허브와 함께 마리네이드한 프리미엄 올리브
7.0


 

Jamon Iberico JOSELITO

Carved Jamon Iberico, JOSELTITO  brand “declared the best Jamon worldwide”
손으로 직접 자른 하몬 이베리코 : 도토리를 주사료로 한 이베리아 순종 흑돼지로 제조, 자연방목하여 4년이상 숙성한 최고급 하몬
미카사는 미슐랭 스타 쉐프들에게 극찬받은 세계 최고 하몬 브랜드 ‘호세리또’를 사용하고 있습니다.
29.0


 

Tabla de Queso Manchego

Spanish cured manchego cheese
라 만차 지역의 최상의 양젖으로 제조 된 스페인 전통 치즈
16.0


 

Salmon en Eneldo

In-house marinated fresh salmon with dill, served with
dill-mustard sauce
허브로 직접 마리네이드한 연어 절임 요리 그리고 딜머스타드 소스
17.0


 

Lomo y Manchego

Lomo & manchego cheese
스페인 돼지 등심을 이용한 로모와 만체고 치즈 모둠 플레이트
17.0


 

Tabla Española

Traditional Spanish cured meat platter: Chorizo, lomo,
salchichon & jamon iberico
타블라 에스파뇰라: 초리조 이베리코와 살치촌 이베리코 그리고 하몬 이베리코
29.0
(not in image)


 

Tabla de Quesos

Cheese platter: gorgonzola, manchego, fresh & smoked goat
cheese & homemade black pepper cheese mousse
스페인식 치즈 플레터 : 만체고, 염소치즈, 스모크 치즈와 홈메이드 블랙페퍼 치즈무스
29.0
(not in image)